Helgen spenderades i ensamhet på fredagen men barnen.
Fantastiskt skönt att bara vara hemma och bara njuta.

Lördagen spenderades med att hjälpa min bror att flytta.
Tvisten i det hela var att min bror inte var med, detta är andra gången jag flyttar åt honom och han inte är med. Han har en förjävla grym syster den där!
Dagen började med försening av att lämna barn. När jag väl är på rull ringer H och berättar att hon och hennes pappa är i fullfart med att bogsera lastbilen vi skulle ha till flyttlasset.
För mig vart det att åka till Norrköping, hämta nycklar byta bil, ringa kompis o fråga om lov att få låna deras släp, till söderköping och hämta släp tillbaka till Norrköping och hämta delar till lastbilen.
För att sedan bege mig mot Skänninge.
Väl i Skänninge har solen börjat bränna på - vi som var så glada över det molniga svala vädret- där det bara var att hugga in och börja tömma en lägenhet tre trappor upp utan hiss.
H:s pappa fick igång lastbilen och tur var väl det då vi aldrig hade fått plats i enbart släpet, och inte i lastbilen heller för den delen.
Väl fyllda maskiner beger vi oss mot ny destination och börjar lasta ur - detta gick otroligt mycket smidigare - och vädret vart svalare.
Hem till mig med två bilar - 6,5 mil enkel resa- för att ställa en bil och rulla tillbaka till Norrköping - nära 10 mil enkel resa -
Där möter vi upp våra glada i hatten pojkvänner som är tillbaka från sin kryssning och nu har dragit igång en garagefest.
Där vart vi kvar ett antal timmar medan de fortsatte festen.
Hem kom jag tillslut med en full karl.

Dagen efter startas med en otrolig sovmorgon. Så galet skönt!
För att sedan bege sig mot affären. Påväg tillbaka från affären stöter vi på G & C som bjuder in sig på grillning. - tillbaka till affären - efter det besöket plockar vi upp barnen från vår guldvärda barnvakt min älskade svärmor och beger oss hemåt. Städar undan kaoset och tar emot våra älskade vänner och avnjuter en fantastiskt god vildsvins stek med sås och gratäng ihop med vitt i solen på altanen.
F-A-N-T-A-S-T-I-S-K-T

Och idag ringde klockan 05.10 och vi var tillbaka till verkligheten igen.