Så i fredags fyllde jag år.
Jag hade en fantastisk födelsedag som startade hemma med mina barn. Eftersom dagiset passande nog valde att ha en studiedag just den dagen så vart den en skön dag där jag hann få mycket gjort.
Jag är av den sorten som tycker att städa och greja hemma är superskönt och rogivande. 
Runt lunch tittade även mamma med make in för en liten fika. Fick så fina växter! - precis vad jag ville ha!- 
Jag fick även obligatiriska städhjälpen från mamma där hon skurade sig igenom hela vårt kök! 
Det är så hon visar kärlek min älskade mor, och jag älskar det! 
 
Eftermiddagen spenderades med ett ytterst fåtal människor som jag hyser stor respekt emot och är tacksam över att jag har i mitt liv. 
 
T dagen till ära skulle skicka blommbud till mig för han tyckte jag skulle få någonting på min födeseldag. Eftersom jag fick min present helgen innan. 
Men problemet som uppstod var att han på kortet hade skrivit hälsningen '' Dra åt helvete'' 
Detta tyckte tydligen inte blomsterbutiken var ett okej meddelande så de vägrade leverera blommorna. 
Då T började undra vart blommorna var när de inte hade kommit runt 17 ringde han och kollade och fick detta svaret. När han ifrågasatte varför de inte meddelat detta påstod de att de hade skickat ett mail. Som då aldrig har kommit fram. T hade även lämnat två telefonnummer som inte hade fått en signal. Konstigt tycker jag, är det så att de vägrar leverera en viss grej tycker jag telefonen borde vara av högre prioritet än ett påstått mail. 
Men T sa åt dem att de kunde hoppa kortet och leverera blommorna utan det, får dock svaret att de aldrig satte ihop buketten och de nu hade stängt för dagen. - Chock! - 
Efter lite härjande och ifrågasättande samt ett telefonsamtal till huvudkontoret för blommogram i stockholm slutade det med att blommorna levererades på lördagen, dock fortfarande utan kort. 
 
Men utöver detta strul var de så fina! Och doftar fantastiskt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Barbie