Föräldramöte

Publicerat i: Allmänt

Idag var det föräldramöte som stod på kvällens schema. Ett kul och annorlunda möte så vi föräldrar fick prova på att vara våra barn och leka i de olika utrymmen de har.

På P:s avdelning har de ett stort rum med massa små avdelningar i som de har skärmat av med olika bokhyllor och liknande. Varje utrymme har de satt en begränsning på hur många barn det får vara där samtidigt.
För att barnen själva skall hålla koll har de fått en magnet med ett kort på sig själva. På en tavla sitter bilder uppe på de olika utrymmena med ringar målade på för så många personer som de får vara i varje utrymme. På så sätt får barnen komma in i rummet och välja vad de vill göra och då sätta upp sig där, om de vill byta måste de först plocka undan för att sedan gå och flytta sin magnet till nästa utrymme.

Detta var då det som vi föräldrar fick testa med kravet om att vi alla var tvungna att vara i "ateljén " för att göra ett självporträtt på en papptallrik som våra barn ska få ta del av imorgon.

Utöver detta klädde föräldrar ut sig, lekte med klossar, trolldeg och mycket annat.

Mitt bidrag, notera hur jag försökt få mmd mitt korta hår på sidorna samt piercingarna. Som även vissa föräldrar ansågs vara fusk.

Barbie