Många bollar i luften.

Publicerat i: Allmänt Egenföretagare, Jobb

Dagen har bestått av jobb fullt ut, startade med huvudvärk så en timme ställdes klockan fram. Påväg till jobbet stannades det till hos en samarbetspartner för lite briefing.
Tog min plats vid kontoret för att skriva offerter när jag blir inringd på andra jobbet. For dig och började bära samt montera kontorsmöbler.
Jag som suttit på en kontorsstol en längre tid är helt slut efter en sådan dag. Men eftermiddagen fick bestå av kontorsstolen endel då momsrapporten ska komma in den 12:e varje månad, så några timmar på jobbet med mamma som kontrollant över mitt arbete denna mådag betades av innan hemfärd.
Ett samtal från en annan samarbetspartner där en diskussion om att jag ska slå ihjäl några timmar varje vecka hos dem som ekonomiassistent hanns även med. Lunchmöte skall inbokas senare i veckan.
I bilen hem gick det runt några samtal då vi har en nyinflyttad granne som söke jobb, drog i lite strängar hos mina kontakter och hoppas nu på att det har gett något.

Mitt färdigarbetade huvud och min utarbetade kropp ligger nu i sängen för några timmars vila innan vi kör igång imorgon igen!

Barbie