Jag vet att det har gått flera dagar sedan jag skrev något här.
Men dagarna har bara sprungit iväg och nästan alla dagarna har varit med fullt fokus på barnen.
 
Tisdagen bestod av jobb och BVC besök med M. 
Han tycker det är så roligt att röja i lekrummet där! 
 
 


På jobbet just nu har vi två bilar som står för reparation vilket gör att vi har ont om bilar. Så i Torsdags hade R min bil till lite olika möten.
Runt tolv ringer dagis och säger att P har feber och behöver åka hem. T har väldigt svårt att smita från jobbet och jag sitter på jobbet tio mil bort utan bil.
Svärmor var dessutom nere i Ullared så hon kunde inte heller ryka in. Men min fantastiska Clara fick ryka in. Hon åkte till T:s jobb och bytte bil med honom för att få bilbarnstolar, till dagis och plockade upp P. Benny en samarbetspartner samt nära vän fick låna ut sin bil till R så jag kunde få min. 
Jag fick fara till dagis och hämta M sedan till C för att hämta P. - Många bokstäver här nu - 
Men jag är så tacksam över att ha så fantastiska vänner i mitt liv som ställer upp och hjälper till när det behövs!
 
 
 
M käkar lite äpple! 

Fredagen vart då VAB, problemet som uppstår då när man driver eget företag är att man inte alltid kan vara hemma på så kort varsel. Vissa dagar bara måste jag vara på jobbet, pga momsräkning, fakturering, betalningar osv. Så var fallet denna fredag. Så M fick hänga hos Mormor på hennes jobb medan P fick hänga med mig på mitt jobb. På så sätt kunde jag slå ihjäl ca. 2,5 timmar på jobbet och fick det viktigaste gjort. 
 
Får lite hjälp med att ändra veckans planering.
 
Lördag var det jobb för hela slanten. Då började jag jobba 07.00 på morgonen på ett företag som heter Master Montage. Där paketerade vi upp och monterade möbler i nya lokaler för hemtjänsten. 
Efter det var det hem till Mamma för lån av en dusch samt att kasta i mig lite mat för att sedan begé mig mot kvällens möhippa där jag skulle hålla i en partyvisning. 

Vi började med att driva lite med bruden, en ögonbilden på sedan togs en strapon på och med hjälp av lite glidmedel trädde vi på en fleschlight. - Lösfitta för er som inte vet vad det är - där hon sedan skulle gissa vad hon hade på sig och fick hålla i. 

Resterande av kvällen fick hon dessutom behålla straponen på. Vilket resulterade i många skratt och kommentarer under kvällen. 
 
Efter detta lekte jag fyllechaffis en sväng innan jag fick åka hem. 

Väl söndag morgon vart jag bortskämd av min älskade T och det var jag som fick en sovmorgon innan vi for till Mormor för att fira hennes man som fyller nästa vecka om min lillebror som fyllde 16 år förra veckan. 
P har haft feber hela helgen så idag får hon hänga en stund hos Farmor så vi ser att febern har gått över helt innan hon får åka tillbaka till dagis. 
 
 
 
 
Efter att T har fått visa sin manliga sida genom att meka lite med bilen och skita ner sig fick han plocka fram den lite mer femenima och hjälpa P måla hennes naglar. 
 
Inte nog med det så fick även P måla pappas naglar. 
Lyckan var som gjord! 
 
 
 


Puss i påsk. 
Barbie