Porrstjärnan Jenna Jamesson är en fantastisk kvinna och hon kan lära oss kvinnor en hel del. 
Här tänkte jag citera ur hennes egen bibel. 
 
De tio budorden att suga kuk. Läs och sedan njut mina vänner. 
 
1. Du skall ta ögonkontakt. 
När du suger av honom, håll håret borta från ansiktet och titta upp på honom med stora rådjursögon. Se till att du alltid ger honom en bra föreställning i sängen, för män tänder - som vi alla vet - på visuell stimulering. 
 
2. Du skall börja långsamt. 
Börja med att långsamt slicka, sedan omsluta den med munnen för att till slut, efter tio minuter, börja massera roten med handen. Men se upp, när du använder handen och munnen samtidigt kommer många killar snabbt och då är det roliga över. 
 
3. Du skall använda händerna klokt. 
prova förutom att runka honom, att kittla hand testiklar lite. Att runka med två händer, i synnerhet om händerna vrids åt olika håll i takt är bra, men kan göra att han kommer allt för snabbt. Tänk på att om du känner för mycket friktion så gör du fel. Ta det försiktigare och använd om nödvändigt glidmedel. 
 
4. Du skall spotta innan du sväljer. 
Spott hjälper inte bara till att minska friktionen och verkar som ett naturligt glidmedel, utan det är också sexigt för honom. Det bästa sättet att få en bra konsistens på ditt spott är att hämta det djupt ner. Ju längre nerifrån strupen spottet kommer desto tjockare är det. 
 
5. Du skall titta på när han runkar
De flesta killar pumpar inte bara rakt upp och ner. Om du tittar på när han onyanserad vet du sedan exakt vad han gillar. Oftast rör han handleden lite i sidled. Tänk på hur du vill att man ska leka med dig, och behandla honom med lite skruv på handen. 
 
6. Du skall använda din tunga.
Stick ut tungen så långt du kan, medan han är i din mun. Låt sedan tungen löpa fram och tillbaka läng undersidan på hans lem. Det kanske får dig att kväljas i början, men din partner kommer mycket snart att missbruka herrens namn. 
 
7. Du skall dölja dina tänder.
De flesta tjejer täcker över tänderna med läpparna för att skydda killen, men problemet är att det blir en hård kanr. Försök istället täcka tänderna u underkäken med tungan, och öppna munnen så mycket som möjligt så att tänderna i överkäken hålls ur vägen.
 
8. Hedra skrotum. 
Den här lilla varianden syns sällan på film eftersom den inte ser så bra ut, men den känns bra. Ta båda hens testiklar i munnen och runka honom med handen. Sträck sedan ut tungan så du kan slicka det känsliga området mellan 
 
9. Du skall experimentera med ansiktssprut & att svälja. 
Ett ansiktssprut är när killen kommer i ditt ansikte och jag känner inte en man som inte tänder på det. Att svälja är också mycket sexigt. Det är visserligen någon något man måste lära sig att tycka om, men det smakar också bättre om han äter bra (särskilt om han äter ananas eller dricker ananasjuice) 
 
10. Du skall inte få det i ögonen
Det är inte bara det att det svider, du kan också få en infektion. Tvätta bort det från ansiktet med ljummet vatten. Varmt vatten gör att det blir hårt och svårt att få bort. Det sista du skall göra är att gå till skolan eller jobbet med sperma på kinden. 
 
 
Ha det så mysigt i fortsättningen och lycka till! 
 
 
Barbie