Tidigare under vintern/våren år 2017 gick jag och min fantastiska H tillsammans på poledance, vi kom så långt som hela nivå 1 & 2 innan lite flytt och olika grejer förstörde för oss och hindrade oss från att fortsätta på nivå 3.

Däremot är vi fortfarande med i gruppen på fb och längtar båda två till vi kan hugga tag i det igen. Det var så fantastiskt kul!
För ett tag sedan började utmaningen i gruppen om att visa sina pole kunskaper även utanför studion.
H och jag är ju inte sena att hänga på så under en rökpaus fick hennes kära brum brum ställa upp och upp hoppade vi.
 
 
 
 
 
Mycket tekniska fel i form av inte raka ryggar, pointade tår, handen för högt upp eller rumpan för långt ner, ingen ordentligt sitt. 
Men till vårt försvar, att vara fullt påkläd och utföra pole på en stolpe som är dubbelt så stor i diameter är faktiskt till min inte så stora förvåning väldigt svårt... 
 
 
 
Barbie 
Kommentera 0
Listor av alla möjliga dess slag för alla möjliga tillfällen. Det är något som jag alltid gör, något jag måste göra för att funktonera och för att få min vardag att gå ihop. 
Men mest jobbar jag efter listor på jobbet.
Min vardag på arbetet skulle aldrig gå ihop för mig om jag inte gör mig alla dessa listor det är som att jag inte fungerar utan dem.

Varje fredag skriver jag ner kommande veckans åtaganden, vad jag måste uträtta just den veckan vilka grejer som går under deadline och de grejerna som är ett löpande projekt som jag skall uträtta men som ej är inom den närmaste perioden. Jag skriver oftast ner allt just för att inte glömma något, för att inte behöva ha det i huvudet.
Jag skriver även ner det som borde falla naturligt, sånt som jag gör varje vecka hela tiden löpande, men jag är så rädd att jag ska missa det om det inte står med. 
Min vecko lista fylls på samtidigt som det stryks saker hela tiden när dem är uträttade, den ger mig ro och orken att fokusera och prestera. 
Jag skriver även en lista till med vilka offerter & anbud vi har som skall räknas på och skickas ut. Så ingen försvinner i mängden eller blir bortglömd. R däremot har alla dem i huvudet, men det skulle aldrig funka för mig, likaså så skulle jag aldrig lita på att han kommer ihåg allt, man kan väl 
 
 
Min man brukar påpeka att jag är ett kontroll freak. Det brukar oftast dyka upp i samband med just dessa listor, för det är nämligen så att jag har svårt att låta någon annan hjälpa mig med dem, handligslistan är en sådan sak, jag får inte ihop det om både jag och min man skriver på handlingslistan, det funkar inte. Löpande under veckan är inga problem att vi båda skriver, men om jag sedan ska ta den här listan och åka och handla skriver jag gärna om den, punktad, med alla varor i rätt ordning efter hur de kommer i affären, det ger mig ett lugn att se en lista med samma stil rakt igenom och med alla saker i rätt ordning. - det kallar min man onödig kontroll - Jag kan hålla med där och vet att det är en sån konstig sak att hålla på med, så jag jobbar på det, jag tar en mixad handstilslista med olika grejer huller om buller och går till affären, handlar utan panik och kommer hem. Ingenting hände. Jag mår bra och överlevde. Men jag vill ändå ha min egen lista. Så jag brukar - sanningens ögonblick, förlåt älskling om du läser detta- skriva om den när min man inte ser, de gånger jag handlar efter jobbet eller ska handla när han inte är hemma. Vips så mår jag mycket bättre och min man behöver inte tala om för mig att jag har problemen med min kontroll.
 
Inför vår stundande fest nu har jag tre listor,
En med vad som behövs införskaffas så som hyras eller lånas.
En lista med vad som skall handlas.  
En lista med hur många personer som blivit tilldelade vilken färg, - denna lista har utveckats en aning till hur många killar och hur många tjejer som delar på vilka färger- 
Okej en fjärde, en lista med plus one, alltså vilka som tar med sig en partner. 
 
När vi ska resa bort eller åka iväg en längre stund skriver jag alltid ner vad som skall packas och tas med, också en lista jag gärna skriver själv, den ger mig någon form av ordning. 
Förr innan jag träffade T skrev jag alltid en lista så fort jag skulle packa, men idag skriver jag bara om det är en längre stund vi ska vara borta. jag hatar känslan av att försöka ha allting i huvvudet och kanske glömma något. 


Är jag ett kontroll freak ändå kanske? 
 
 
Barbie 
    Funderar på om en uppsättning glajjer kanske speglar mina listor? 
Kommentera 1

Att ha hund del 5

Publicerat i: Allmänt

Så här ligger jag i sängen och prioriterar hunden före min fot.... 

Kommentera 0
Visa fler inlägg