- annonsering för himmelriket - 
 
Tidigare i våras insåg jag att jag hade en hel del bollar i luften samtidigt som jag var tvungen att satsa helhjärtat på min familj då vår situation satte sin start till vad den är idag. 
Så jag tog då beslutet att min anställning som konsulent på himmelriket var tvungen att upphöra. 
Det är ett jobb jag saknar en hel del då jag tyckte det var så roligt. 
Jag har alltid hafte en facination för sexleksaker och allt som har med det att göra. 
Att då få åka runt och informera om dem, visa upp dem och inspirera folk till ett roligare sexliv, både ensamma och med partner var så givande och bringade mig glädje. 
Men jag har så mycket saker som bringar mig glädje så jag kände att det i våras var dags att välja, och då fick mitt jobb som konsulent läggas åt sida. 
Ett beslut jag inte ångrar en sekund, men saknar det gör jag. 
Dock har jag kvar en del av himmelriket hos mig då jag kan promota och visa er sakerna här på min blogg och fortsätta min försäljning här. 


Så jag tänkte att det nu var dags att ta tag i detta igen, och visa er vad jag har i min demoväska, berätta lite om dem och kanske fortsätta inspirera här igenom. 

Så först ut idag är en av mina favoriter. 
Fun factorys alldeles egna Bi Stronic. 

 
Fun Factory är mina absoluta favoriter inom leksaksvärldens producenter. 
Deras leksaker är stilrena och snygga, 
de görs alltid i helgjutet silikon vilket är ett så behagligt material. 

Det som skiljer just Bi Stronic från så många andra procukter från marknaden är att den har en stronic funktion, med den fuktionen menas det att den pulserar av sig själv, 
Håller man den i handen och sätter igång den så pluserar den fram och tillbaka av sig själv i små rörelser, flera olika steg av styrka. samtidigt som man har en behagligt mjuk stabil klitorisvibb med flertalet olika vibbrations nivårer och steg. 


 
 
 
 
Produkten är uppladningsbar med USB port och endast en magnet som läggs emot för laddning vilket gör att produkten är både vattentålig och tät, så en tur i både dusch och badkar fungerar alldeles utmärkt. 
Är ni nyfikna och vill läsa mer så hittar ni produkten här. 
 
Fantastisk! 

Missa inte att köpa till vattenbaserat glidmedel  och rengöring för just sexleksaker. 
 
Have fun my darlings! 

Barbie