Julfrossa

Publicerat i: Allmänt
Här i veckan har jag sprungit en vända i stadens butiker och införskaffat oss det nödvändigaste inför julen, alltså saker att klä granen med.
På detta även ute belysning -som vi ej kan använda då vi inte har eluttag på utsidan av huset- samt en och en annan julstjärna, lite ljus med kanske. 
Jag älskar mysbelysningen man automatisk skapar så fort det blir höst och vinter, det är så härlig! 

Barnen och jag har med detta ägnat eftemiddagen åt att klä granen.
 
 
 
 
 
Ni som följt mig sedan tidigare vet att jag och T förra året satsade på att göra den fulaste granen som gick att hitta, vilket jag måste få säga att vi lyckades väldigt bra med, och med tanke på allt hat som den granen fick genomlida - även vi som skapare av den - så är jag ganska säker på att det är fler som tycker att vi lyckades fint med att skapa en väldigt ful gran. 
Men iår tänkte jag att vi satsar på en gnutta snyggare. Inga högra krav då barnen skall få vara med och hjälpa till att skapa. Men jag vill ju allafall att det skulle se ganska trevlig ut. Så för att lyckas med detta sattes det ut en färgkod på granen vid inhandling, rött mixat med silver & vitt. 
Super enkelt.
 
 
 
 
 
 
 
Övriga huset har pyntats med tomtar och övriga kulor som en platsade i granen - mycket guld- 
Bla, annat så fyllde jag upp vår fina hylla vi har står i vardagsrummet med kulor. 
 
 
 
 
Vid inhandlingen fick två tomtar följa med hem. 
Så låt mig presentera er för Ruff & Tuff, - risk för namnbyte med tiden - De var så söta så jag kunde inte låta blir dem! 


 
Dom är ju bara helt fantastiska och jag blir så glad av att titta oå dem! 
 
 
 
 
Så en tuff dag med en hel del utsättat på jobbet, och fullt ös med julpynt på hemmafronten känner jag mig nöjd med dagens bedrifter. 
Tänker nu följa min sovande man här bredvid mig och göra likadant. 
 
Barbie