Vaknar en tidig morgon med en pigg M bredvid mig,
Dock kände jag inte för att 05.00 var en vettig tid att gå upp en lördag, så jag lyckades få honom att fastna för bilarna på TV och så fick jag ligga och småslummra bredvid till iallflall 07.30 då P vaknade till liv.

Väl efter frukost får jag meddelande från mamma där hon undrade om jag skulle med på öppethus till mitt gamla gymnasium som lillasyster är nyfiken att gå på, med en aning kort varsel och påminnelse från mammas sida vart det ett galet bestyr med dusch, tvätt, packa vagn & väska samtidigt som man skulle få på småbusen kläder.

väl på skolan fick jag träffa på tre gamla bekanta ansikten i form av lärare och se lokalerna på nytt igen. Nostalgi!

Vi hängde en sväng ute och tittade på när min lillasyster TT fick prova på att köra lastbil.
Ganska kul ändå, hon som aldrig någonsin ens har framfört en personbil har nu fått framföra en lastbil, på grusplan då såklart, men endå. Kul sätt att få börja menar jag,


 
Här kör hon för fullt, 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var skönt att jag valder och ta med barnvagnen samt en stor varm filt, det var inte varmt ute, än mindre när man står still, så efter en stund fick vi packa ner barnen i vagnen och bädda in dem i filten. 
 
Vidare for vi till bowlinghallen och kikade på när min storebror R spelade match, jag är uppvuxen i bowlingvärlden och har aldrig gillat bowling. 
Hela min barndom ägnade jag åt att sitta i en bowlinghall och kolla på, själv suger jag på bowling och har alltid gjort - kan bero på mitt fullständiga ointresse för sporten - så idag hör det inte till vanligheterna att jag hänger i hallarna, men det är kul och kunna överraska R med mitt ansikte på en av hans matcher ibland. 
 
Avslutade dagen med mat hemma hos mamma innan vi satte oss i bilen hem igen. 
Trötta tungt sovande barn just i detta nu efter en livad dag med ytterligare några mil bakom nacken. 

Nu tror jag att även jag ska hitta till sängen, känner mig helt slut och inte ett dugg utvilad, gäller att passa på och sova lite innan M garanterat är uppe med tuppen imorgon igen. 
 
Puss och liknande. 
 
Barbie