VR - kväll

Publicerat i: Allmänt
 
 
 
 
 
 
Har jag berättat om vår fantastiska VR kväll vi hade med jobbet? 

Nej jag vet att jag inte har det, frågan vara bara en öppning,
en ganska dålig sådan med.


Så vi hade en julavslutning kombinerat med kickoff. Jag vet inte vad vi ska kalla det riktigt, jag har inte riktigt satt ord på vad vi hade för kväll, måste man sätta ord på det förresten?
Vi hade helt enkelt en företagskväll, vi avslutade dagen med en lunch för hela ligan innan vi efter några timmar sågs igen för en kväll i spelets tecken.
Vi bokade ett företag som kommer och riggar upp två spelstationer där vi blandade en tunering med frispel.
mitt lag förlorade, vi var lika mycket tjejer allihopa i mitt lag,
Nej inga påhopp nu för att jag säger att man spelar som en tjej för att man spelar dåligt tack.

Det är så häftigt det här med VR, jag är ingen varken TV eller datorspelsfantast, jag har aldrig riktigt fastnat för det, så när det kommer till VR så trodde jag inte att det skulle imponera på mig vidare mycket där heller, men oj så fel jag hade,
det svepte omkull mina fötter och jag är såld.
Det är så häftigt hur man kan leka med hjärnan sådär galet mycket, hur man kan lura sig själv till att tro att man åker slänggunga så man blir yr och får pirret i magen fast jag sitter helt stilla på en stol på ett golv i ett rum, så häftigt!
Eller hur kan mina knän vika sig och hur kan jag tappa balansen för att jag tror att jag åker skidor medan jag är fullt medveten om att jag står på mina fötter på ett alldeles utmärkt stadigt golv.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är så fascinerad över att jag är så fascinerad över det, 
Det går inte att skriva om det, det går inte att förklara, man måste testa på det, alltså den riktiga VR grejen och inte den sämre där man stoppar in sin telefon, eller den som inte drivs av en perfekt dator med grymt grafikkort, eller jag liknande. Jag fattar inte så mycket mer än att det vi spelade är proffs grejer och det var grymt.

Jag ska börja spara, för jag vill spela VR, hemma, massor.
Eller kanske inte, men det hade varit grymt.
 
 
 
 
 
 
 
Barbie