Helgen

Publicerat i: Allmänt
Fredag, hemkomst, matlagning nattning av barn.
Därefter förflyttning i sovande position från P:s säng till min egen.
Slut på dag.

Kan låta tråkigt men för mig extremt välbehövligt.
Den natten vart det tio timmars sömn, det är som två nätter för mig i vanliga fall. rena lyxet med andra ord.

Lördag förmiddag dyker C ut för lite assistans med att skriva ihop ett CV. Hon kom ut i ganska rätt tid då jag nu senaste veckorna totalt har haft 5 arbetsintervjuer vilket gör att jag just nu hade lite extra koll på vad jag vill se i ett CV när det skickas till mig.

Medan C och jag sitter med detta CV passar T & P på att mysa en sväng. Udda med just detta mys är att de ligger på golvet i köket och kollar på film på T:s telefon, dumt när vi har två TV apparater, en padda och en dator kan man tycka. Men ibland är det där udda det bästa. Det var svårt att motstå och lägga sig där med dem på golvet och mysa.
 
 
 
 
 
 
På förmiddagen får jag ett sms från himmelriket med meddelande om en magsjuk kollega så frågan om jag kunde ta partyt istället dyker upp. Just på sådär kort varsel och med andra saker inbokade blir jag alltid skeptisk.
Tio minuter efter det skriver ej tjej till mig och berättar att hon skulle haft sexparty men att konsulenten blivit sjuk och hon undrar om jag kunde hoppa in. Denna tjej gick jag ihop med i gymnasiet och vi har stött i hop ett flertalet gånger efter vi tagit studenten.
Så för mig vart det att tacka ja.

T fick ställa upp att ta barnen trots att jag skulle ha varit hemma tills de sov innan jag skulle på den planerade 25:års festen, eftersom hans bror Jonte kom ut och de skulle ha en kväll hemma där jag skulle hålla med barnen till läggdags. 

Sagt och gjort, det var bara att sätta sig och kolla igenom katalogerna och säljstoplistorna innan jag gjorde mig i ordning och åkte.
Ett bra party med en trevlig liga där jag dessutom gjorde en bra försäljning. Så efteråt kände jag mig glad att jag åkte.
 
Direkt från partyt stövlar jag in på L:s 25års fest. Och med direkt menar jag direkt, jag fick inte ens av mig min nambricka och mitt konsulentmärke så folk trodde nog att jag jobbade även hemma hos L. 
Efter ett tag snodde jag en tröja av L så jag kunde få av mig den svarta stama skjortan och sluta känna mig som på jobbet. 
Lika som förra helgen var jag nykter även denna gång. Jag har alltid lika kul och är alltid lika livad och obrydd om vad folk tycker även om jag är nykter, och jag som jag sagt förut älskar att kunnna sätta mig i bilen och köra hem, sova för att sedan vakna välmående med barnen. 
 
 
 
Även om min nyktra del kanske inte syns så bra på bild. 
 
 
Kul för kvällen var att jag även lyckades släpa med mig Nikki ut! så härligt att få med henne på lite galej! 

Nackdelen var dock att det var himla trevligt denna kväll så in genom dörren klev jag inte fören 03.30 på morgonen. Där tappade jag mina timmar från natten innan. 

Tur är det väl att jag alltid om jag är trött får sova middag med M på helgerna. 
Då T alltid får sovmorgon så byter vi på dagen så jag får en middagslur. 
Perfekt! 

Söndagen fixade jag till en brakfrukost med scones, ägg och bacon. 
Det är en bra söndag det! 
 
 
Kommentera 0

Tandläkaren

Publicerat i: Allmänt

I måndags var jag hemma med barnen.  Vabb stod på schemat för P och tandläkar besök för M. 


Vi passade på att åka en sväng till affären.  Är så nöjd över våra små bus. De satt som änglar genom hela affären utan någon "vill ha" eller gnäll.  

Tandläkaren gick också som en dans. I Väntrummet satt vi och pratade, pekade och frågade. Inne hos tandläkaren var det lite jobbigare. Båda ville gärna sitta i mitt knä. 
Men inget värre än så samt att M visade upp sina tänder jätte bra. 

Så nöjd! 

Barbie 

Kommentera 0
Läste precis ett inlägg med full kritik mot H&M för deras storlekar.
Att många får köpa större storlek än vad de i själva verket har.
Kritik kritik kritik.
Synd om dig som måste köpa större kläder och då få dåligt självförtroende.

Men jag undrar en sak, du som skriver att H&M sänder ut dåliga signaler pga att du fick köpa större storlek, sänder inte du dåliga signaler?
Du sänder ut signalen om att större storlekar är fel.

Kanske ska H&M lägga om storlekarna,
Sänka dem med 2 steg, så att de som har S får XXS och då de som har L får S?
Känns det bättre då?

I vissa affärer köper jag D kupa på BH:ar, andra kan jag få på mig B. Har jag stora eller små tuttar då? Ska jag gråta i ena affären och jubla i andra?

Svaret är inget, mina tuttar är mina tuttar, mina rumpa är min rumpa . Vad som faktiskt står på lappen är ointressant, huvudsaken är att kläderna passar och att just DU trivs med och din kropp.

Sänd inte ut signaler om att stora storlekar är fel, för det är just var du gör. Visa upp dig i en klänning som du passar i och visa att du är nöjd.

För vad som står på lappen är det ingen som ser ändå.
Lappen berättar inte hur betraktaren skall de dig, lappen visar inte hur du ska må.
Det är du själv som avgör vad du tycker om din kropp och vad det sänder för signaler
Vilken storlek du än har är fullständigt ointressant. 
 
Jag köpte ett par hotpants i Tisdags i storleken XS, för ett tag sedan ett par spetstrosor i M. 
Ska jag då vara snyggare och smalare bara för att det står XS i mina hotpants? Hur blir det om jag tar på mig mina trosor i storlek M och över dessa mina hotpants i XS. Kan ni som tittar på mig då inte bestämma er då för om min kropp duger eller inte ? 
 
Hur ska samhället få bort kroppshetsen om ni som är emot den låser upp er på att en stor storlek på klänningen ska få andra att må dåligt? Då avgör ni att det stora storleken är fel. Men ni vill få bort hetsen om att stora storlekar är fel. 
Jag förstår inte? Är det bara jag som inte förstår den logiken?
 

Du är fin just som du är.
 
 
 Tänk till en gång för fan! 
 
 
Barbie 
både fet och smal samtidigt för att lappjäveln säger det! 
 
 
Kommentera 1
Visa fler inlägg