För exakt en vecka sedan fyllde fina C hela 20 år.
Jag vet inte vilken syn man ska ha på den åldern,

Antingen är det jag som är extremt omogen som under en lång tid nu har umgåtts med en 19 åring och trott att vi är lika gamla, eller det faktum att C inte har levt som en 19 åring utan passar in hos äldre.
Jag är nu tacksam att hon åtminstonde har klivit in på rätt sida 20 sträcket men hon har ännu några år kvar innan jag kommer må bra över hur många år yngre hon faktiskt är. 
 
Dagen firades i lördags ihop med G:s 24 års dag. 
Först med deras familjer där vi hade med oss barnen, fantastiskt god middag men hundra procent kärlek till våra barn. Det är första gången jag träffar C:s föräldrar och jag måste få utrycka mitt tycke för detta par, vilka fantastiska människor. Man kände sig mottagen med öppna armar och omtanke. 
Det är så fint. 

Jag har alltid varit den ungdomen som bland vuxna människor aldrig blivit riktigt accepterad och många av mina kompisars föräldrar har haft ''problem'' med mig. Det är antagligen min ärlighet och min framåtanda som har varit ett problem. De har målat upp mig som en människa som ställer till problem och drar med deras barn på ''dummheter'' när det i själva verket har varit tvärt om. Sedan jag fick barn har det blivit bättre framförallt hos de jag träffar för första gången. Men många fördommar har hängt med, framförallt när man väljer att bli en ung mamma. Det har på något sätt blivit en bild av mig som ännu mer oansvarig som blivit gravid så tidigt, när det isjälva verket är tvärtom, jag och T valde att ta ansvar för ett liv, för vårt lilla liv. 
Så Lördagens möte, att få känna sig omtyckt och uppskattad är något som jag både har svårt för att ta in, men samtidigt njuter jag av varje sekund och är så tacksam för dessa människor som väljer att inte dömma. 
Tack
 
En liten sidostickare. 
Senare på eftermiddagen tog jag med mig barnen hem och hängde hemma med dem och H en stund innan Svärfar tittade in som kvällens barnvakt för att H och jag skulle kunna styra bilen hem till CG för en liten fest. 
Nykter kväll för min del, men jag har alltid känt mig mest bekväm i att vara nykter och jag älskar att festa på ändå utan alkohol. Att kunna sätta mig i bilen och köra hem när jag vill för att vakna utan åkommor med barnen morgonen efter är guld. 
 
 
 
 
 
 
En lagomstor fest med bara kända ansikten. 
Jag presenterande en ny lek som heter En groda. 
Leken går ut på att varje person hela bordet runt ska säga ett ord var ur en ramsa. 
'' En goda hoppade över ån'' 
den som får ordet hoppade måste även rycka med axlarna. 
Tvekar du eller säger fel samt glömmer axlarna med ordet hoppa åker du ut. Då börjar ramsan om och du får stå över. Tillslut är det bara två personer kvar och en vinner. 
Knixet med denna ramsa är att kommer du hela ramsan igenom så börjar den om med en tvist. 
Då är det Två grodor som hoppar över ån, värre dock är att för så många grodor som det är så många gånger skall varje ord upprepas 
'' Två två grodor grodor hoppade *axelryck* hoppade *axelryck* över över ån ån 
tredjer varvet ''Tre tre tre grodor grodor grodor'' osv osv. 
Åker en ut börjar man om på ett. 

Låter enkelt men är inte så enkelt som man tror, med lite alkohol och mycket folk blir det värre. 
Galet kul, det som jag tycker är mest roligt är hur irriterade folk kan bli på varandra när någon ''förstör'' hur långt man kommit. 
 
Testa på nästa fest! 
 
 
 

Utöver detta vart det skitsnack, luftgitarr och sång. 
 
 
 
 
 
CG bjuder på sång och gitarrsolo. 
 
 


Fantastisk kväll för att fira två fantastiska människor som jag är glad att vi får dela livet med. 
 
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Vi älskar er / C&G ❤