Läste precis ett inlägg med full kritik mot H&M för deras storlekar.
Att många får köpa större storlek än vad de i själva verket har.
Kritik kritik kritik.
Synd om dig som måste köpa större kläder och då få dåligt självförtroende.

Men jag undrar en sak, du som skriver att H&M sänder ut dåliga signaler pga att du fick köpa större storlek, sänder inte du dåliga signaler?
Du sänder ut signalen om att större storlekar är fel.

Kanske ska H&M lägga om storlekarna,
Sänka dem med 2 steg, så att de som har S får XXS och då de som har L får S?
Känns det bättre då?

I vissa affärer köper jag D kupa på BH:ar, andra kan jag få på mig B. Har jag stora eller små tuttar då? Ska jag gråta i ena affären och jubla i andra?

Svaret är inget, mina tuttar är mina tuttar, mina rumpa är min rumpa . Vad som faktiskt står på lappen är ointressant, huvudsaken är att kläderna passar och att just DU trivs med och din kropp.

Sänd inte ut signaler om att stora storlekar är fel, för det är just var du gör. Visa upp dig i en klänning som du passar i och visa att du är nöjd.

För vad som står på lappen är det ingen som ser ändå.
Lappen berättar inte hur betraktaren skall de dig, lappen visar inte hur du ska må.
Det är du själv som avgör vad du tycker om din kropp och vad det sänder för signaler
Vilken storlek du än har är fullständigt ointressant. 
 
Jag köpte ett par hotpants i Tisdags i storleken XS, för ett tag sedan ett par spetstrosor i M. 
Ska jag då vara snyggare och smalare bara för att det står XS i mina hotpants? Hur blir det om jag tar på mig mina trosor i storlek M och över dessa mina hotpants i XS. Kan ni som tittar på mig då inte bestämma er då för om min kropp duger eller inte ? 
 
Hur ska samhället få bort kroppshetsen om ni som är emot den låser upp er på att en stor storlek på klänningen ska få andra att må dåligt? Då avgör ni att det stora storleken är fel. Men ni vill få bort hetsen om att stora storlekar är fel. 
Jag förstår inte? Är det bara jag som inte förstår den logiken?
 

Du är fin just som du är.
 
 
 Tänk till en gång för fan! 
 
 
Barbie 
både fet och smal samtidigt för att lappjäveln säger det! 
 
 
#1 - - Anonym:

Blir väll enklare om storlekarna följer sin storlek? Vet man att man har small så borde man ju leta efter small storlekar? Fast vad begriper en man?

Svar: Självklart blir allting så mycket enklare. Men den delen som jag läste handlade om hur dåligt tjejer skulle må om de behövde köpa större storlekar än vad de egentligen hade. Det är felet. Varför ska du må dåligt över vad en lapp säger ? Oavsett vad lappen säger så väger du det du väger och dallrar så mycket/lite som du dallrar. Det ändrar ingen lapp på.
Barbiefitta