Dom två!

Publicerat i: Allmänt
Att få smita tidigare från jobbet en Torsdag för att åka och hämta barnen efter två dagar hos farmor och för min del tre långa arbetsdagar där den kortaste legat på 11 timmar är fantastiskt.

Jag smet till och med tidigare från ett projekteringsmöte igår för att komma iväg till barnen. Ibland får man göra sådana saker och prioritera lite annorlunda. Men vi hann med vår bit av projekteringen innan jag smet samt att jag lämnade kvar Rasmus på mötet så han idag kan fylla i mig om vad jag missade.

Att få komma hem en Torsdag i normal tid efter att inte ha träffat barnen på 3 dagar är en känsla som är klockren. Direkt sätter vi oss på golvet och börjar bygga med Duplo, leker och leker. Tar in så mycket intryck vi bara kan och njuter av varandras sällskap.
Emellan leken hinner vi tillsammans laga mat där M hjälper till med dukningen och P får hjälpa till med maten.
Igår lyxade vi till det lite. VI slängde ihop en potatisgratäng och stekte på lite ryggbiff. Så gott en helt vanlig men ack så underbar Torsdag.
Efter ytterligare lite lek kryper vi ner i sängarna och läser saga men tillhörande gos.
Jag skulle kunna ligga i evigheter och lyssna på deras andetag och andas in deras lukt.
 

 
 

Det är tufft ibland att jobba så mycket ihop med min långa pendling men vi har idag hittat en balans som jag tycker funkar.
Två dagar i veckan är barnen hos farmor och Lelle för att hjälpa till och avlasta T. Dessa två dagar är de två dagarna som jag alltid jobbar över. Är barnen hos farmor en Tisdag som de ofta brukar så åker jag tillbaka till jobbet efter poledance träningen. Onsdagar och Torsdagar är mina dagar med barnen, beroende på vilka dagar de är hos farmor jobbar jag kortare dessa dagar för att hämta och lämna dem på dagis. 

Denna vecka har varit en pressad vecka och jag var tyvärr tvungen att köra över ett par timmar även på Måndagen. Vilket gjorde att barnen låg i sina sängar och sov när jag kom hem. Men Tisdag morgon vart min dag att lämna dem på dagis så då fick vi en morgon ihop. 
Det gäller att verkligen ta vara på de tillfällena som jag få ihop med barnen och älska varje minut. 

Det finns nog både för och nackdelar med det här livet men de två största fördelarna är att jag får göra det jag älskar och brinner för och att jag varje minut med barnen njuter och uppskattar den tiden jag får. 
 
 
Barbie