Ibland händer det saker som man inte alltid riktigt räknat med.
Saker som kan vända balansen i livet och sätta stop för de pågående planerna.

Det hände i Onsdags.
Svärmor hade barnen hemma hos sig då M hade väldigt hög feber. 
Hon började jobba klockan 16.00 så min uppgift var att hämta barnen hos henne vid halv. 
Med över en timmes pendling samt ett vända innan jag ens kan åka för att hämta hundarna, 
- som jag dessutom i vanlig ordning glömde bort så jag fick vända tillbaka - får man åka ganska tidigt från jobbet. 

Men med det inplanerat samt planerad Vab på Torsdagen kommer jag iväg med datorn i högsta hugg för att kunna bränna någon timme både onsdag kväll när barnen somnat samt på torsdagen när barnen sover middag. 

Men när vi sitter hemma med svärmors man Lelle för lite middag innan vi smiter hemåt berättar T att han får ont när han andades. Ett bra konstant tryck över bröstkorgen. 
Bröstsmärtor är jag upplärd med att man ska ta på största allvar, så vi ringer sjukvården där de reagerar lika dant och skickat ut en ambulans. 
Ambulansperosnalen väljer att plocka med sig T in till sjukhuset, så det får bli barn kvar hos Farmor och Lelle medan jag sätter mig i bilen och åker efter. 
9 timmar senare dimper vi ner i sängen hos svärmor för att hinna sova någon timme för min del innan barnen vaknar och för envisa T som absolut skulle till jobbet trots fortfarande pågående tryck. 
 
 
Många tappra försök gjorde för att hålla humöret samt orken uppe under nattens gång. 
 
 
Mitt i denna härva får T med sig min bilnyckel till jobbet och då jag inte kunnat ladda min telefon dör denna, samsung i ett hus där det bara bor iphone töntar är ingen bra idé. 
svårt att ladda då. 
 
Hittar svärmors padda där jag loggar in och får tag på T. han fick smita en vända på lunchen för att komma med nyckeln. 
Men en heldag med barnen utan telefon eller ens i sitt egna hem så man inte städar eller plockar med annat är nog något att rekommendera alla som har barn. 
Nackdelen inga bilder på dagen vart tagna. 
Fördelen 100 % fokus. 

Middagsluren spenderades i en enkel säng hela högen ihop. M på min ena sida med mig som madrass/huvudkudde och P på andra tätt intill på min arm. 
Bästa middagsluren -som varade i 2,5 h- på väldigt länge!
 
Idag är barn tillbaka på dagis, jag & T är på respektive jobb. Jag med en hel hög ''to do'' framför mig med 4 inbokade möten som kommer löpa på. med längsta glipan emellan på en timme. 
I helgen blir det ingenting gjort då stockholm står på schemat! 
 
 
Barbie