Veckan startar upp ganska hårt med ett möte dirket på morgonen. 
Detta möte har jag gått och förberett mig för i flera dagar. 
Jag satt även en timme i går medan huset sov middag och punktade upp de frågor som kommit på vägen och de grejer som var viktigast att ta upp samt få med. 
 
Såhär efter mötet måste jag få säga att jag ändå känner mig ganska nöjd och jag upplever att det gav mig en hel del, dels ett steg närmare ett avslut bakåt samt en öppning för framtiden. 
Just nu kan jag inte berätta så mycket mer om vad det gäller mer än detta samt att det för oss var ett mycket viktigt möte. Jag väntar ett till väldigt viktigt möte denna vecka samt ett nästa. 
Jo alla möten är viktiga men dessa är en aningen högre prioriterade. 
 
För att jag ska kunna hålla koll på vad jag håller på med och ska hålla på med på arbetet har jag hjälp av tre små böcker. Livsviktiga böcker. Utan dessa skulle jag tappa bort mig ordentligt.  

1. Min älskade kalender. VI kör väldigt mycket just nu via datorn och jag har alla möten mm. i kalendern på telefonen samt datorn. Men det är något visst med att ha det på papper. iår valde jag en miljövänlig kalender gjord av återvunnen papp. 
 
2. Min svarta bok. I denna skriver jag ner allt som ska göras. Alla listor, allt jag inte får glömma bort. Samt projektmärkningar, kostnadsställen och övrig info hos återkommande stora kunder. 
 
3 Anteckningar. Detta block följer med överallt. Där skrivs allting ner, inget för litet och inget för stort. Ett block som ofta blir fullt och ofta får bytas ut. Men hänger med bra länge innan det kastas eller viktiga sidor rivs ut och arkiveras innan resten får åka på återvinning. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dessa tre böcker utformar min portabla hjärna. 
Hade haft svårt med vardagen på jobbet utan dessa. 
 
 
 
 
Barbie 
     älskar papper och penna.