Jag blir så glad och tacksam när jag äntligen efter ett längre tids uppehåll kommer in här och ser att det faktiskt är folk som kommer in här för att se om jag skriver något.

Jag borde ge mig själv en uppläxning för hur dålig stil detta har varit av mig. Men jag hoppas ni tror mig när jag säger att det har varit minst sagt en tuff period där jag är glad att jag hunnit med själva livet. Jag var tvungen att prioritera bort något i livet en stund och då vart bloggen den som fick vila lite.

Men nu är jag här, förhoppningsvis för att stanna!

Vi har stora planer på gång inom företaget som är så kul och spännande!
Jag ser fram emot ett händelserikt 2017 där vi kommer kasta om skutan en aning, men jag ser bara fördelar med detta och står positiv inför vad framtiden har att ge mig och brorsan.

 
Just i detta nu sitter jag och skriver om vår affäridé, den kräver lite uppdatering. Likaså har vår vision ändrats markant och en hel den nya och en den redan utvecklade idéer ska in i företagets beskrivning. 

En hel del är på gång som ni kanske förstår, större delen av förändringarna är det nog bara R och jag som kommer uppleva och förstå. 
Men vårt mål är att utåt kommer vi utvecklas och hitta en image som faller folk i smaken! 

Tack ännu en gång för att just ni hänger med mig! 
 
 
 
Barbie 
      känner sig pågång! 
#1 - - Mamsen:

Ja äntligen. Som jag har väntat på något inlägg. Fy skäms att inte hålla omvärlden uppdaterad. Älskar dig ändå pöss och kram