Igår fettisdagen.

Den firades genom att köpa ett gäng minisemlor som jag sedan björ grabbarna på när jag kom ut till arbetsplatsen för att kika på hur det går för det på vår pågående projekt.

Det är alltid lika kul att komma ut och se arbetet på plats samt att få sitta ner en stund med dem och se vad de har att säga.
Oftast brukar det inte vara mycket vettigare än att de är på mig om vad jag har för skor ut på arbetsplats och hur stor chock det är att jag faktiskt är där. Tror bestämt att jag får börja åka ut oftare.
Igår hade jag dock med mig ett par skitskor som jag kunde ta på mig när jag skulle hoppa omkring i leran.

Efter jobbet vart det dags för periodens sista poledance träning.
Vaken jag eller H var egentligen så taggade och själva lektionen vart väl inte fulländad för vår del. Det var tråkigt med tanke på att det var den sista. Nu funderar vi på om vi ska haka på nivå två eller inte.

På hemvägen köpte jag med mig Pizza dagen till ära. Dels för att det blir så sent för mig på Tisdagar så matlagning står inte högt på listan men också för att Pizza är T:s favoritmat och igår hade vi faktiskt 6 år tillsammans.
Det är faktiskt helt galet att vi har stått ut med varandra så länge!
Ena stunden känns det som att det var förra året vi träffades och att dessa sex år bara sprungit förbi, å andra sidan så känns det som att vi borde ha bra mycket fler år än bara sex, herregud vi har ju levt i hop halva livet!

 

 
 
 
Barbie