Julfin

Publicerat i: Allmänt
Jag är ju en gnutta dålig och gör mina naglar själv, inget jag egentligen rekommenderar och något som jag vet om att man inte ska göra om man inte är utbildad inom härdplast.
Men jag kan inte riktigt låta bli då jag tycker att det är så fantastiskt roligt. Tyvärr har jag inte tiden att skaffa min en utbildning så detta får helt enkelt vara en quick fix tills den dagen som jag har tiden att skaffa mig en riktigt utbildning. 
Det viktigaste dock om man ska göra naglar på sig själv är att forska, lära sig och plugga på inom ämnet. 
Men absolut viktigaste är att plugga på inom de olika härdplasterna och vara noggran med att man köper rätt produkter, produkter som är tillåtna i sverige med godkända certifikat. 
Och ska man bygga hemma är det viktigt att man testar sig fram så inga reaktioner eller liknande uppstår, vill man prova lite på nära och kära gäller det samma sak där, testa för reaktioner och informara den om riskerna att få naglarna byggda hos någon som ej är utbildad. 

Men nog om uppläxning och undervisning, mer till mina nygjorda naglar. 
Jag tänkte att jag idag skulle satsa lite på julen och ge denna högtid en chans, en chans som den inte hart hos mig på 10 år. 
Så rött glitter fick det bli. 
 
 
Tjusigt va? 

En prefekt start på veckan enligt mig, snygga fräscha naglar. 

Men ni, till något helt annat. 
Black friday. 
Jag försökte verkligen hålla mig undan. Jag brukar vara väldigt bra på det och det är sällan jag fallet för dessa påhitt. shopping är något som jag kan tycka om att ägna mig åt, men drar mig oftast för att ta mig dit, eller ens utföra själva sysslan. Jag tänker mest på pengarna som kastas iväg, det är lite så jag funkar, att handla till mig själv eller något som jag faktsikt skulle kunna klara mig utan är något som jag jag sällan gör. 
Men i fredags föll jag, det inhandlades en del både för min egen räkning men även för min man på stora träningssidor, byxor och måltidsersättning för mig, shorts skor och proteriner för min man. 

Sedan det som jag föll mest för, jag har nog råkat beställa hem löshår. 
Jag har velat ha det så  länge och jag har varit evigt trött på mitt hår ända sen jag bestämde mig för att spara ut det efter min rakning för två år sedan. 
Så nu är det dags att beställa hem och göra något åt det, det kommer bli både förlägning och förtjockning av håret och jag litar på min fantastiska vän och privata frisör C att hon löser ut även detta med mitt hår. 
 
 
 
 
Jag hoppas på att det kommer bli så snyggt! 
Om inte annat ovant nu när jag har haft kort hår så länge! 
 
Jag har givetvis beställt äkta hår från Rapunzel. har köpt clipin hår därifrån tidigare och alltid varit nöjd med dess hållbarhet och kvalitét. 
Räknar med att de har en lika nöjd kund även denna gång. 

Barbie