Blommor 🌸

Publicerat i: Allmänt
Så mycket blommor. Och så sjukt dygn det varit. Ja alltså ni hörde ju hur måndagen blev. Så blev tisdagen med. Fast fysiskt jobb. Sedan pausade jag för en sminkvisning/enklare kurs innan jag rullade tillbaka till jobbet för en ytterligare sista minuten bokning av en av våra stor kunder. Då är det bara att leverera.
Och jag måste då få säga att fan vad jag älskar mina grabbar. De är helt underbara. Från sju på morgonen till alldeles för sent på kvällen är de med oss. Mig och R. Glada, skrattandes och hårt arbetande. De är så fantastiska. 

Morgonen efter står de där, redo för nästa dag. Jag är så imponerad och stolt över att ha dem hos mig och kalla dem min personal. 

R och jag avslutade dagen 00.30 på natten med att laga till hamburgare hos R innan vi däckade i några få timmar och var åter på jobbet igen. Vissa dagar är galnare än andra. 
Idag har jag fortsatt jobba ute på fält, planterat för fullt och städat terminaler. Ironiskt ändå, företagets VD tillsammans med vår projektledare går med en sopsäck i ena handen och en skräpplockare i andra och städar medan resten av ligan är ute på andra jobb. De kan ju inte gnälla på att ledningen fördelar arbetet fult iallafall. 

Passade även på när jag ändå var i farten att få vårfint hemma. Så mysigt! 


Barnen fick också vara med Så Klart. 

Engagerad i planteringen. De fick två krukor var att chefa över och välja vilka blommor som skulle vara i helt själva. 


P väljer noggrant ut sina blommor. 


Nu ska mina ömma fötter som inte är vana att ta 12 000 steg på en arbetsdag vila oss ordentligt innan en tuff morgondag drar igång igen. 


Barbie 

Kommentera 0

Vilken dag!

Publicerat i: Allmänt
Jag visste redan sedan förra veckans planeringsmöte att den här veckan skulle bli en aning hektiskt, det var redan mentalt förberett. 
Men vi startade redan igår med en VAB anmälan på personal som vi har uthyrt. Just den veckan vi inte har någon som helst möjlighet att tillsätta annan personal. Det är alltid tråkigt att inte kunna ge det man vill ge, och tungt att inte kunna leverera enligt det som är överenskommet. 

 
 
Mitt under dagen stöter vi på problem ute på tomt ifrom av vatten, detta resulterar i en oförberedd stundande dränering som drar igång imorgon. Det om något rubbar på planeringen. Ganska mycket. Men det är inget man bara kan släppa och lämna som det är för att gå vidare och då komma tillbaka senare. Utan det blir en omläggnings dag med kund med snabbt uträknande och offererande för att kunna ge en så bra prisuppgift som möjligt på ett oplanerat jobb. Det svänger. Samtidigt är vi sena på ett annat projekt. Enligt förra veckans planering skulle det varit klart idag men så är ej fallet. Där emellan hade jag en hel del på min lista vid skrivbordet, som ökade markant med den stundande dräneringen. Dessutom kommer jag och vår projektledare bryta mot det normala arbetet och hänga ute på fält imorgon. Men jag ser faktiskt fram emot att få komma ut och röra på mig lite, galet länge sedan jag hängde ute och utförde de jobben som vi ska göra imorgon. 
 
 

Så efter en sen dag på kontoret hann jag precis hem för att kunna pussa på barnen och lägga dem innan jag hamnade vid datorn igen fast här hemma. Jag sitter och löser det sista inför morgondagen och upplägget med offert osv för kunden. Snabba bud och snabba leveranser, det är något vi kan. Tur att vi är flexibla. 
Tillsammans med jobbet här hemma lyssnar jag på vår Amstaff Roxys smaskande på hans födelsedags märgben. Inte alltid man fyller fem år! 

 
 
 
Barbie 
Kommentera 0

söndag

Publicerat i: Allmänt
Jag har varit medvetet tyst idag. Vissa dagar får man helt enkelt välja vad man lägger sin energi på. Idag har varit en sådan dag där jag inte haft jätte mycket energi. Inte bakis eller liknande. Inget alls faktiskt. Utan mer bara dränerad och tömd. Så en lugn dag behövdes. En dag att bara vara. 


Men igår där emot. En fantastiskt kväll. 
Det var en kväll som spenderades i Linköping ihop med min fantastiska A. Lite middag på en uteservering i lugn och ro för två småbarnsmorsor är vad som behövs ibland. 


 Och oj så fantastisk mat med. Så gott! 
Och så mysigt. Kan inte riktigt minnas sist jag hade det så lugnt och avslappnat. 


Lite vin och en hel del fantastiska drinkar varvat med en hel del prat. 


Oftast hatar jag att vi bor så långt ifrån varandra och inte kan ses bara sådär lite när vi vill. Men hade vi gjort det så hade vi nog varit väldigt dåliga på att ta oss sån här tid. Som vi nu faktiskt är bra på att ta oss. 

Nästa gång blir i sommar mixat me Lars Winnerbäck. Det kommer blir perfekt. Precis som gårdagen.  


Barbie 
Kommentera 0
Visa fler inlägg