Nej, det är min katt. 
Min bebis. 
 
Dessvärre är han inte lika liten och söt, eller nej lika liten som på denna bild. Söt är han! 

Morgan har funnits hos mig sedan han var tre veckor gammal då han blev övergiven av sin mamma vilket resulterade i att han fick bli en flaskkatt. 
Den katten har hängt med mig i snart åtta år och betyder livet för mig. 
 
 
 
 


Men i somras när vi flyttade försvann han efter ca. fem dagar. Han liksom kom inte hem. Jag kunde liksom aldrig riktigt förmå mig att skriva om det då jag inte riktigt kunde sätta ord på hur jag kände över att han var borta. Jag trodde även att om jag skrev om det så skulle det liksom bli en verklighet, det skulle bli på riktigt. 

Så jag gav liksom upp lite. 
Helt plötsligt har sju månader gott, och jag börjar inse att jag måste arbeta med insikten om att Morgan kanske inte skulle komma hem någon mer gång ändå. 
 

Men så en dag kom ett inlägg upp från ett djurhem i Linköping om en svartkatt, jag ville liksom inte riktigt tro det, att få sent på kvällen -med en nervositet som jag inte visste vart jag skulle göra av- åka till djurhemmet, kliva in och se en svart pälsboll ligga i kattställningen, jag blev till en början osäker, en svart katt är ju en svart katt, men så fort de där huvudet poppade upp och jag fick se ögonen släppte allting ifrån mig, på något helt galet sätt stod jag där, över ett halvår senare och tittade in i de där ögonen igen. 

 
 
Det är knappt så att jag kunnat förstå det själv, att han är hemma. 
 
 
 
Helt galet, min fina fina lilla romflaska. 


Barbie 
 
Kommentera 0

Vad gör man

Publicerat i: Allmänt
Så eftersom jag fick bli ofrivilligt hemkommen tidigt idag medtanke på dagens problem med keyless bil så fick datorn och papperna följa med hem. 
Jag var väldigt rastlös redan innan jag ens kom hem bara på tanken av att jag skulle vara hemma tidigt i ett tomt hus, barnen hängde hos sin farmor idag och hundarna fick ofrivilligt hänga hos R, så det var bara T och jag. 
Jag menar vad fan ska vi göra, själva, klockan 17 en måndag. 
Sjukt. 
Hur beteer man sig? 

Vi passade på att hänga lite ute så T fick leka lite med sin kamera. 
En väldigt mysig promenad ändå, inte ofta det har fått hända nu under vintern. 
 
 
 
 
 
 

Vi avslutade med en äcklig pizza - jag glömde beställa sås, hur i helvete kan man glömma beställa sås när man aldrig äter pizza utan sås? - jag borde nog få pris ibland, det är nog bara jag som lyckas med sådana här grejer. 
 
 
 

Nu rundar jag av denna konstiga måndag och drömmer om en bättre tisdag från min stolpe ute i snön.
 
 
 
Barbie 
 
Kommentera 0

Måndag

Publicerat i: Allmänt
Jag gick in ganska hårt med att det här skulle vara en bra måndag, 
en bra start där jag skulle få ta tag i en hel del grejer. 
Sätta pusch på veckan trots att jag är sjuk, planen var liksom att jobba bort förkylningen och glömma bort att jag har den, dock börjar jag dagen med att inse vid parkering att jag åkt ifrån min bilnyckel. 


Så där satt jag, i min bil på parkeringen utanför jobbet sju mil ifrån min bilnyckel. 
Jag som alltid pratat så gott om keyless, hur skönt det är, hur nöjd jag är och hur mycket jag älskar det. 
Inte idag, så dumt. 

T är ofta trött på mig att jag aldrig kan lägga nycklarna i vår nyckelkopp i hallen, att han alltid får rota igenom mina jackor när han skall ha nycklarna av något slag. 
Men imorse efter att jag gått ut och startat bilen 15 min innan avfärd valde jag tydligen att avvika från min egen rutin och följa T:s gnäll - som jag för övrigt inte lyssnat på i sju år - och lägga nyckeln i koppen. 
Hur kommer det sig att jag gjorde så? 

Tur är då att vår projektledare även han är en hängiven pendlare så jag får lifta med honom, dock ändras mina arbetstider med detta, planen var en sen kväll men blir iställt tvärtom, jag får helt enkelt styra om, packa ner mitt arbete och sätta mig hemma istället. Ibland är att vara egen en fördel. 

Den större nackdelen med detta är hundarna som ej kan hänga med hem i J:s bil, så då får R som så många andra gånger ställa upp och plocka med sig dem hem till sig, idag inte helt nöjd men okej med det. 

Jag kan skatta mig lycklig som har sådan tur med folk runt omkring mig när jag själv inte är riktigt med, så typiskt mig. 
Men bästa valet jag gjorde idag mitt i allt detta var att avika från klädkoden ocg krypa ner i min favorit tjocktröja eftersom jag tyckte synd om min hals, den har gett mig glädje under dagen. 

 
 
 
 
 
 
Barbie 
Kommentera 0
Visa fler inlägg